De zomer mag dan nu een verre herinnering zijn, maar we richten ons op het komende seizoen en dat betekent dat we een sprong in de lente/zomer 2021-trends maken. De afgelopen zomer zag er een beetje anders uit dan verwacht, maar we hopen op betere tijden.

Wat gaan we weldra dragen op het strand

Er is maar één ding dat je nodig hebt om dit seizoen klaar te zijn voor de zomer: een strak badpak of een beachy bikini uit deze kleurgecodeerde selectie.

De zomer komt snel dichterbij, dus het marie claire team weet dat het nu of nooit is om de perfecte strandkleding te vinden, zodat u het hele seizoen door van het zand kunt glijden naar de branding.

We hebben het onderzoek voor u gedaan, en hebben de trends gevonden die het strand al aan het zwembad overnemen. Alles, van levendige tinten tot gedempte neutralen, maakt dit seizoen een spetterende indruk, dus er is genoeg om uit te kiezen in onze bewerking hieronder.

Modern Monochrome 

Universeel vleiend en onweerstaanbaar tijdloos, monochrome ontwerpen gaan nergens heen dit seizoen – van polka-dots tot zwart-witte bikini’s, deze stukken maken een statement terwijl ze het subtiel houden.

Sunshine State

Zalando werd in 2008 opgericht door twee Duitse universiteitsvrienden, Robert Gentz en David Schneider. Het platform werd aanvankelijk gelanceerd als de Europese kloon van het Amerikaanse e-commercebedrijf Zappos. Vandaag de dag heeft het in Berlijn gevestigde bedrijf een lange weg afgelegd om Europa’s leidende online modeplatform te worden. Zalando genereert meer dan €4,5 miljard, wat vergelijkbaar is met een gevestigd merk als Puma. De online retailer is actief in 17 landen en levert aan meer dan 26 miljoen actieve klanten. De e-commerce gigant koopt kleding, schoenen en accessoires in van zo’n 2.000 merken die op het platform beschikbaar zijn.
Maar hoe houdt Zalando de groei in een hoog tempo? Met behulp van RETVIEWS, namen we een kijkje in Zalando’s strategie van het recept van hun assortiment om hun succes te helpen begrijpen.

VAN SCHOENEN TOT LEIDER IN MODE

Zalando begon zijn reis in 2008 als een online retailer die alleen schoenen verkocht. Al snel werd het aanbod langzaam uitgebreid naar andere productcategorieën. Vandaag de dag biedt het bedrijf alle soorten kleding voor vrouwen, mannen en kinderen.

Zalando Assortimentsmix grafiek

We zien dat schoenen nog steeds een essentieel onderdeel zijn van Zalando’s totale assortimentsmix en 20,3% van hun producten vertegenwoordigen, wat 4,5 keer meer is dan H&M. Schoeisel is een productcategorie die zeer geschikt is voor online retail. Vooral omdat hiervoor verschillende maten beschikbaar moeten zijn, iets wat e-commerce kan bieden. Zalando slaagt erin een uitgebreid schoenenaanbod te behouden, wat zijn core-business is. Daarnaast voegt het bedrijf met succes alle soorten kleding toe om de omzet te verhogen door het gemiddelde winkelmandje van zijn klanten te laten groeien.

 

Zalando Assortiment

Van high-street brands tot designerlabels, Zalando heeft voor ieder wat wils. In 2019 creëerde de online retailer zelfs zijn merken onder de naam “zLabels”, elk gericht op een specifiek consumentensegment. Omdat ze een groot klantenbestand hebben, is het creëren van hun merken een slimme zet vanuit de strategie van de online retailer. Wanneer iemand op e-commerce surft, worden zijn acties geregistreerd en vervolgens beschikbaar gesteld aan de eigenaar van de website. Aangezien Zalando alleen online opereert, verzamelt het bedrijf een enorme hoeveelheid gegevens over het gedrag van de consument op zijn e-shop. Dat stelt hen in staat de behoeften van de klanten te identificeren. Het stelt hen ook in staat al hun beslissingen met feiten te staven. Zalando maakt gebruik van deze gegevens door de juiste producten op precies het juiste moment voor de markt te selecteren. De online retailer gebruikt huismerken om “witte vlekken” op te vullen die niet worden bediend door zijn vele merken.

Zalando Strategie foto 1Zalando Strategie foto 2

PRIJSPOSITIONERING
Wat de marktpositionering betreft, biedt Zalando op zijn platform allerlei merken aan, van het massamarktsegment tot het topsegment. Zijn concurrent Yoox concentreert zich daarentegen alleen op de premium- en luxeontwerpers. Om dit verder te evalueren, hebben we RETVIEWS gebruikt om de meest voorkomende prijs voor een jurk op beide platforms onder de loep te nemen.

Zalando Prijs Range Grafiek

Zalando en Yoox zijn verschillend gepositioneerd maar concurreren op dezelfde producten voor verschillende merken. Wanneer de prijzen van hetzelfde product in verschillende warenhuizen worden vergeleken, is het duidelijk dat Zalando lagere prijzen biedt in vergelijking met zijn concurrenten. Hieronder ziet u een voorbeeld van prijzen voor een Calvin Klein minitas bij verschillende online retailers.

Zalando Assortimentsgrafiek

ALLE MATEN ZIJN BELANGRIJK
Het e-commerce tijdperk stelt consumenten in staat om direct vanuit huis te winkelen, maar ook om te genieten van een bredere keuze aan producten en maten. Zalando begrijpt dat heel goed en biedt vele maten aan om ervoor te zorgen dat consumenten altijd het product vinden dat ze nodig hebben wanneer ze op hun website surfen. Deze ruimere keuze aan producten en maten verhoogt tegelijkertijd de verkoop en de klanttevredenheid.

Laten we eens nader kijken naar het gemiddelde aantal beschikbare maten voor Zalando en zijn concurrent Yoox. Wetende dat het gemiddelde in de mode-industrie 3,3 beschikbare maten is, kunnen we zien hoe serieus Zalando is over de verscheidenheid aan keuze op hun webshop.

Grafiek gemiddelde aantal beschikbare maten Zelando

DE SPOTIFY VAN DE MODE
In tien jaar tijd is Zalando uitgegroeid van een online schoenenverkoper tot een van de grootste moderetailers in Europa, maar het bedrijf heeft grotere plannen voor de toekomst. Geïnspireerd door Spotify, dat de one-stop-shop voor muziek is geworden, luisteren mensen naar allerlei genres, en het platform biedt een gepersonaliseerde ervaring voor iedereen. De oprichters van Zalando denken dat het met mode dezelfde kant op zal gaan, een paar websites zullen huges catalogi hebben. Hoe meer interactie je hebt met producten op de websites, hoe meer de website je stijl leert kennen en je outfits kan voorstellen op basis van je interactie.

Lees meer over badmode:

bikini
bikini body
bikini models
micro bikini
sexy bikini
bikini femme
bikini girls
teen bikini
bikini babes
bikini kopen
high waisted bikini
bikini dames
bikini online
bikini porn
bikini’s online
bikinis online
billie eilish bikini
femme en bikini
hunkemöller bikini
string bikini
bikini dare
bikini sex
bikini taille haute
brazilian bikini
britney spears bikini
calvin klein bikini
h&m bikini
kids bikini
mini bikini
bikini bottom
bikini h&m
charli d amelio bikini
esprit bikini
etam bikinis
hot girls in bikinis
laura tesoro bikini
push up bikini
shein bikini
vrouwen in bikini
ariana grande bikini
bandeau bikini
bikini bounce
bikini grote maten
bikini grotere maten
bikini string
calzedonia bikini
dior bikini
emma watson bikini
extreme bikini
fourchette et bikini
frankies bikinis
hot bikini
jodi arias bikini
kim kardashian bikini
meisjes in bikini
milf bikini
bikini calvin klein
bikini meisjes
bikini pleasure
bikini sets
bikini wax
celine dept bikini
dua lipa bikini
julie van den steen bikini
kat kerkhofs bikini
kylie jenner bikini
mooie vrouwen in bikini
selena gomez bikini
sexy bikini girls
beachlife bikini
bikini beach
bikini bridge
bikini hoge taille
bikini push up
eames bikini chair
halter bikini
jennifer aniston bikini
kendall jenner bikini
marlies dekkers bikini
micro bikini online australia
princess leia gold bikini
protest bikini
salma hayek bikini
scarlett johansson bikini
sport bikini
triangl bikini
zalando bikini
alexandra daddario bikini
bikini atoll
bikini banana moon
bikini cameltoe
bikini esprit
bikini hunkemöller
bikini prima donna
bikini riot
bikini shorts
bikini tiener
bikini tommy hilfiger
bikini tops
bikini xxx
bikinis 2020
dina tersago bikini
elke clijsters bikini
fille en bikini
gal gadot bikini
hot teen bikini
k3 bikini
khloe kardashian bikini
kira kosarin bikini
kiwi bikini
klaasje meijer bikini
madison beer bikini
margot robbie bikini
marie jo bikini
meghan markle bikini
millie bobby brown bikini
nude bikini
o neill bikini
oneil bikini
prima donna bikini